Esiintyjät juhliin

Kategoriat:

Oletko järjestämässä tilaisuuden ja etsit esiintyjää? Taikuri Luttinen toteuttaa esityksiä Avaimet käteen -periaatteella 100% tyytyväisyystakuulla. Lähes 40 vuoden ura on tehnyt Luttisesta valtakunnallisen ilmiön, koko kansan taikurin.


Lue lisää
Tilannekomiikkaa ja ilmapalloja. Onni-Pellellä on tarjolla tilannekomiikkaa ja taikuri-ilmapallojen puhallusta juhliin ja muihinkin tilaisuuksiin. Tarjolla on useita roolihahmoja aina tilanteen mukaan. Onni-Pelle viihdyttää kaikkia ja kaikkialla niin päivä kodeissa, kouluissa, tapahtumissa ja messuilla, lasten syntymäpäivillä, yritysjuhlissa sekä kaupoissa ja kauppakeskuksissa.
Lue lisää
Taikuutta koko rahan edestä. Close-up taikuri liikkuu yleisön joukossa ryhmästä ryhmään tai pöydästä pöytään. Elämys, joka jää poikkeuksetta mieleen. Stan-up komiikalla höystetty taikuudellinen lavaohjelma, jonka voi räätälöidä tilaisuuden mukaan huumorilla, mystiikalla ja ajatustenluvulla. Lasten- ja koko perheen Taika-Show, joka saa lapset kiljumaan riemusta vanhempien nauttiessa...
Lue lisää